Bedrijvendorp

ABSoluut Gent 10 Mijl en vdk bank verwelkomen jullie graag in vdk bank Impact Village, het epicentrum van deze onvergetelijke dag.

vdk bank Impact Village
, vernoemd naar onze hoofdsponsor, huist niet enkel een hoop sportieve en innovatieve bedrijven en organisaties, maar is ook de locatie waar de  lopers van de 10 mijl en de 5 mijl zullen starten en finishen.

Iedereen kan er terecht voor muziek, een hapje en een drankje na de inspanning (met een optreden van Das Rock). Het bedrijvendorp zal uiteraard prachtig uitgerust zijn in de kenmerkende kleuren van vdk bank.

De prijs voor 1 pagode in ons bedrijvendorp €1.500 excl. btw, en omvat alle infrastructuur: bedrijfslogo, plankenvloer, tafels, stoelen en drinks & snacks.

Iedere pagodetent heeft een afmeting van 5x5m met een capaciteit van ca. 25 personen; de tenten rond de catering-en podiumzone hebben een afmeting van 4x4m. Na bestelling ontvangt u een plattegrond van het bedrijvendorp. Wij houden rekening met eventuele voorkeur van locatie, volgens het principe first come first serve.

Meer info vind je terug in onze bedrijfsbrochure.

Reserveer uw pagode
' });