9000 voor 9000

GENT 10 MIJL ZET ZICH IN VOOR EEN GEZONDE PLANEET 🌎

Gent 10 Mijl streeft behalve naar een gezondere levensstijl, ook naar een gezondere leefomgeving. Want zeg nu zelf, lopen doe je toch liefst in een frisse, propere buitenlucht. Daarom engageren wij ons om voor iedere deelnemer minstens één boom te planten. Door deel te nemen aan de Gent 10 Mijl heb jij dus een rechtstreekse impact op ons milieu en het klimaat. Om onze mooie stad eer aan te doen, mikken we op niet minder dan 9.000 exemplaren, onder de noemer "Negenduust voor Negenduust"!

Deze Gentse ondernemers en bekende gezichten scharen zich alvast achter onze campagne: burgemeester Mathias De Clercq, schepen van Sport Sofie Bracke, Joris Hessels, Line Ellegiers, Jan Matthys, Jolien Boumkwo, Lavito, Victor Mortreu, Jelle Van Impe, Gilles De Backer, Lien Louwagie, Christophe Vandeputte en Wim De Bruyne.

9000 VOOR 9000

De campagne 'negenduust voor negenduust' weerspiegelt onze doelstelling om 9000 bomen te planten. Als organisatie engageren we ons om 1 boom per deelnemer te planten, wat zal neerkomen op 7500 bomen. Met de steun van onze deelnemers en partners, hopen we om de doelstelling van 9000 bomen te bereiken. Deze bomen zullen, in samenwerking met onze fantastische partner Go Forest, geplant worden in België en in Madagaskar, zodat we niet enkel lokaal, maar ook internationaal impact hebben.Bart en Elise, organisatoren van de Gent 10 Mijl, geven een woordje uitleg:

BIJDRAGEN AAN HET PROJECT?

🌳 Schrijf je in voor de 5 of 10 mijl: voor elke deelnemer planten wij een boom 🌳

🌳 Koppel jouw bedrijfsdeelname aan een bijdrage voor ons project 🌳

🌳 Adopteer je eigen boom via onze donatiepagina 🌳

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Gelukt! U ontvangt binnenkort een mail.
Oeps! Er ging iets mis.